Poruka dana

Ako ste drugačiji od drugih neka vas to previše ne zabrinjava, vaša unikatnost jeste velika vrijednost i dašak svježine ovome ustajalom društvu. Vaša vrijednost ne ovisi o tome što drugi misle ili govore o vama, ona se ispoljava kroz to koliko ste kadri živjeti sebe onako kako vi to uistinu volite i želite.

Mišljenje društva i okoline koji su sami u sebi nezdravi i otužni ne bi trebali imati nikakvu težinu, jer otrovnih jezika će biti bez obzira što da radite. Trebate imati na umu da osobe koje kritiziraju to čine jer su duboko nezadovoljni samim sobom, pa stoga imaju potrebu da pljuju po drugima kako bi skrenuli pažnju sa svoje tuge.

To je uvijek bilo tako, oni najglasniji su ujedno i najslabiji. Njihova uzvikanost ima za cilj samo jedno, da prikrije njihove slabosti. Stoga zanemarite što drugi imaju za reći o vašim snovima i vašim željama te naučite više osluškivati sebe i svoju intuiciju.

Ako želite recimo napisati knjigu ili postati poznati govornik, tada se u sebi posvetite svome cilju. Nije potrebno da iko zna vaše naume, osim osoba u čiju ste ljubav i dobronamjernost apsolutno sigurni, pa čak nije nužno da i one znaju.

Poneke stvari moramo zadržati za sebe, moramo ih njegovati unutar svoje intime kako bi mogle ojačati u nama i postati dio naše autentičnosti. Ako nešto želimo postići onda se moramo u potpunosti posvetiti svome cilju bez da tražimo nečije dopuštenje ili potporu, jer to je jedini način da uistinu živimo ono što želimo.

Leave a Reply