Uvijek si slobodna okrenuti se i otići

Slobodna si otići iz bilo koje priče u kojoj se nađeš. Slobodna si otići iz bilo koje priče ako ne voliš samu sebe unutar nje.

Slobodna si napustiti grad koji je ugušio tvoje svjetlo umjesto da si još više zasjala. Slobodna si spakirati svoje kofere i krenuti iznova negdje drugdje i slobodna si redefinirati smisao svog života.

Slobodna si dati otkaz na poslu čak i ako ti svijet kaže suprotno i slobodna si tražiti nešto čemu ćeš se radovati sutra i svakoga dana.

bego9l4uqyy.jpg

Slobodna si ostaviti onoga koga voliš ako se ružno ponaša prema tebi, slobodna si staviti sebe na prvo mjesto i slobodna si otići kad si sve pokušala, a ništa se nije promijenilo.

Slobodna si napustiti otrovne prijatelje, slobodna si okružiti se ljubavlju i ljudima koji te ohrabruju te njeguju tvoje prijateljstvo. Slobodna si uzeti energiju kakvu trebaš u svom životu.

Slobodna si oprostiti sama sebi sve velike i male pogreške i slobodna si biti ljubazna prema sebi, slobodna si gledati se u zrcalo i voljeti ono što vidiš.

Slobodna si osloboditi se svojih očekivanja.

Ponekad odlazak gledamo kao lošu stvar i povezujemo ga s odustajanjem, ali nekad je odlazak najbolja stvar koju možeš učiniti za sebe.

Odlazak ti dopušta promjenu smjera, ponovni početak i ponovno otkrivenje same sebe i svijeta. Odlazak te ponekad spašava od toga da ostaneš zaglavljena na pogrešnom mjestu i s pogrešnim ljudima.

Odlazak otvara vrata za promjenu, rast, prilike i iskupljenje.

Uvijek imaš izbor otići, dok ne nađeš gdje pripadaš i što te čini sretnom.

Slobodna si napustiti staru sebe i stvoriti se ponovno.

Izvor: http://zdravaisretna.hr/

Uvijek si slobodna okrenuti se i otići

Leave a Reply